Skal vi samarbejde?

Hos Raitex lægger vi stor vægt på varige relationer – og vores første sourcing-kunde handler da også stadig med os, her ca. 20 år senere. Vi medvirker gerne til at afdække, om outsourcing er en attraktiv løsning for din virksomhed. Meget ofte er outsourcing en god løsning i bestræbelserne på at opnå bedre lønsomhed på produktionen – ikke mindst på grund af store lønforskelle og øget konkurrence.

Mener I, at outsorcing er en mulighed for jer, tilbyder vi gerne et diskret og uforpligtende møde. Her kan vi drøfte de forskellige muligheder for outsourcing, der måtte være relevante for jer. I er også velkommen til at besøge vores fabrikker i Ukraine – i så fald sørger vi naturligvis for tolk, så vi forstår hinanden!

Hvem er I?

Er I i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe jeres virksomhed videre, vil vi opfordre jer til at tage kontakt til os – så tager vi den derfra. Så sparrer vi med jer om de udfordringer, jeres produktion byder på, og dernæst undersøger vi, hvordan vi bedst kan hjælpe jer. Typiske virksomheder, vi samarbejder med, er:

  • producenter af (mindre) ting, der fx skal pakkes, monteres el.lign.
  • madrasproducenter, der sælger madrasser og i dag får produceret betræk for dyrt eller besværligt
  • virksomheder, der har et stort behov i forhold til løntungt arbejde, og som ikke selv ønsker at starte produktion op i udlandet
  • virksomheder med behov for konfektionering, montage, pakning, højfrekvenssvejsning og kvalitetssikring
  • tekstil- og møbelfremstillingsvirksomheder

Og husk! Selvom din produktionstype ikke fremgår af listen herover, så lad os få en snak. Vi er udfordringsparate og har desuden et kæmpe netværk af producenter i Ukraine.

For yderligere oplysninger om et evt. samarbejde, kontakt venligst Kristian Leo Pedersen på: klp@raitex.dk