Services

Møbelfremstilling

På vores fabrikker i Ukraine har vi 10 års erfaring med opgaver inden for møbelfremstilling, da det her er betydeligt nemmere at opnå den rette balance mellem produktionsmængde og lønandel end i Danmark. Vi udfører alt fra samle- og montageopgaver til læderbearbejdning, møbelpolstring og efterfølgende finish-processer. For yderligere info, kontakt venligst Søren Meiner på: smj@raitex.dk

Konfektionering

Raitex har tradition for og erfaring med at holde sig på forkant med udviklingen. Faktisk har vi mere end 25 års erfaring inden for konfektionering af boligtekstiler. Vi råder således i dag over produktionslinjer, der ligger helt på højde med de bedste europæiske producenter. For yderligere oplysninger kontakt venligst Kristian Leo Pedersen på klp@raitex.dk

Montage og pakning

Mange virksomheder oplever, at montage- og pakkeopgaver bliver meget omkostningstunge, da selv mindre serier ofte kræver relativt mange mandetimer. På vores fabrikker i Ukraine har vi god erfaring med montage og pakning, da det her er betydeligt nemmere at opnå den rette balance mellem produktionsmængde og lønandel. Vi har yderligere sat tingene i system, således at vi er i stand til at løse stort set alle samle- og monteringsopgaver – pakket og leveret efter kundens prøver, styklister og kvalitetskrav m.m. Vi løser i dag opgaver som fx:

 • Samle- og monteringsopgaver af ventiler og armaturer m.m. – leveret i salgspakninger
 • Pakning af komponenter i poser med efterfølgende kontrolvejning
 • Samle- og monteringsopgaver af møbler med efterfølgende finish, fx hvor komponenter er fremstillet i Danmark

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Søren Meiner på smj@raitex.dk

Højfrekvenssvejsning

Vi har mere end 40 års erfaring med højfrekvenssvejsning, der er en avanceret form for sammensvejsning af to eller flere lag af materialer. Med højfrekvenssvejsning opnår man en samling, der er lige så stærk som materialet selv, og samlingerne er desuden vandtætte. Vi anvender i dag højfrekvenssvejsning i fremstillingen af en lang række produkter, lige fra presenninger i pvc og fikserings-puder til puder og madrasser i polyuretan. Vi er blandt de førende inden for dette område, og med udstyr til højfrekvenssvejsning i både Danmark og Ukraine er vi i stand til at løse alle svejseopgaver – kvantitativt såvel som kvalitativt. For yderligere oplysninger kontakt venligst Kristian Leo Pedersen på klp@raitex.dk

Logistik

En vigtig brik i Raitex’ ’sikker sourcing’-koncept er naturligvis, at vi har fuldstændig styr på logistikken. Raitex påtager sig således gerne et ’dør-til-dør’-ansvar, hvor vi ud over produktion, kvalitetssikring og pakning også håndterer fragt og toldmyndigheder i Danmark såvel som i Ukraine.

Baggrunden for, at vi kan tilbyde logistiske totalløsninger, er at:

 1. Vi har alle tilladelser fra det danske toldvæsen til passiv forædling i Ukraine.
 2. Vores chauffører sørger for import/eksport i Danmark og Ukraine tirsdag og fredag, hvilket i praksis fungerer således, at varer, der sendes fra Danmark fredag, ankommer til Ukraine tirsdag, mens returlæs fra Ukraine kan være i Danmark igen fredag. 
 3. Vi har et godt forhold til transportører i Danmark, Polen og Ukraine.
 4. Vi har egne medarbejdere til udfærdigelse af tolddokumenter i Danmark.
 5. Vi har specialmedarbejdere til håndtering af de mange forsendelsespapirer og tolddokumenter i Ukraine.
 6. Vi har egen custom broker på det lokale toldkontor i Ukraine, som er certificeret til at afvikle toldsager i Ukraine.

For yderligere oplysninger kontakt Søren Meiner på smj@raitex.dk

Kvalitetssikring

Hos Raitex lægger vi stor vægt på, at sourcing skal være sikker, og derfor er kvaliteten af det arbejde, der bliver outsourcet, naturligvis yderst vigtig. På vores fabrikker i Ukraine arbejder vi således efter et veludbygget kvalitetsikringssystem med rutiner, der er udformet efter ISO 9000 principper.

Rutinerne omfatter bl.a. følgende arbejdsgange:

 1. Kvalitetskrav: Kunden fremsender prøver, tegninger, fotos el. lign., som kan danne grundlag for en fastlæggelse af kvalitetskrav.
 2. Kvalitetstest: Vi fremsender prøver af det produkt, som ønskes produceret eller indkøbt i Ukraine.
 3. Kvalitetssikring: Når kunden har godkendt testproduktet, kan produktionen gå i gang. Vi har vores egen stab af kontrollanter, som sikrer, at kvalitetskravene overholdes både internt og eksternt.
 4. Kontrol: Omfanget af kontrol fastlægges i samråd med kunden. Vi kan tilbyde alt fra stikprøvekontrol til 100% kontrol. Skulle der opstå fejl eller problemer, rettes disse lokalt, inden produktet når kunden. Det er ’sikker sourcing’!

For yderligere oplysninger kontakt venligst Søren Meiner på: smj@raitex.dk