Hvorfor Raitex?

Hos Raitex er vi specialister i outsourcing. Vi var med fra starten, da sourcing vandt indpas i Danmark, og vi har siden udviklet begrebet ’sikker sourcing’.

’Sikker sourcing’ går i al sin enkelhed ud på at eliminere de store risici, der er forbundet med hele tiden at søge længere og længere væk på kloden for at finde den billigste producent. Historien viser, at der alt for ofte opstår usikkerhed i relation til både kvaliteten og leverancerne, når afstanden bliver for stor og logistikken for omfattende.

I stedet for har vi igennem mange år udbygget vores relationer i Ukraine. Således har vi siden år 2000 haft egne fabrikker i det vestlige Ukraine, hvor vi i dag beskæftiger ca. 400 medarbejdere inden for konfektion af boligtekstiler, møbelfremstilling, højfrekvenssvejsning, montage og pakning samt kvalitetssikring m.v.

Samarbejder I med Raitex, opnår I bl.a. følgende fordele:

  1. Vi har kæmpe erfaring med alle de led, der er forbundet med produktion i Østeuropa (og i særdeleshed i Ukraine) – selve produktionen, nye arbejdsprocesser, rekruttering af personale, kvalitetskontrol, logistik, fortoldning osv. På den måde er det nemt for jer at komme i gang!
  2. Vi var blandt de første danske virksomheder, der flyttede produktion til Ukraine og har således den erfaring og knowhow, der gør, at jeres produktion bliver en succes. Vi har drevet fabrik i Ukraine siden 2000 (og tidligere også 10 år i Polen).
  3. Vi har egne velfungerende fabrikker i det vestlige Ukraine med ca. 400 medarbejdere. Er der behov for flere folk og større faciliteter, så sørger vi også for det.
  4. Vi tilbyder et særdeles fleksibelt beredskab – vi er omstillingsparate, fordi vi har effektive og udfordringsvillige medarbejdere, og vi lærer nemt nye arbejdsprocesser.
  5. Vi er indtil videre særligt gode inden for nicherne tekstilforarbejdning og en række processer i kvalitets-møbelfremstillingsindustrien.
  6. Vi har et stort netværk af kompetente lokale underleverandører inden for mange brancher
  7. Vi sikrer høj kvalitet og leveringssikkerhed.
  8. Vi har stor erfaring med eksport/import til og fra Ukraine – og varetager også logistikken relateret til produktionen.
  9. Vi har egen toldklarér.
  10. Vi har et godt samarbejde med ukrainske og polske vognmænd.
  11. Vi har et stærkt kendskab og gode relationer til lokale myndigheder.

For yderligere info om outsourcing med Raitex, kontakt da venligst Søren Meiner på: smj@raitex.dk